樂古Nakuz

標題: 【新】Grand Chase 報到及自我介紹區(加分項目) [打印本頁]

作者: kenken1212    時間: 3-3-2007 01:18
標題: 【新】Grand Chase 報到及自我介紹區(加分項目)
                  由於前post以下↓的會員藤堂健已被刪除
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2364791&extra=page%3D1
故因重新開post 而且變為加分 格式如下
game名:
自我介紹:
必須要打齊以上4項↑
如成功者 十2分
會員只能回覆一次

作者: cheng786    時間: 3-3-2007 08:43
game名:神手
常用職業:小愛
自我介紹:如果你可以用劍係唔屈位情況之下,係山谷連win我10場,我俾你做神手!![[onion_53]]

作者: 風之羽    時間: 3-3-2007 12:48
game名:天之子
常用職業:愛,拉
自我介紹:冇咩好講..= =
             最近忙於伶彩波中...
作者: 六王子    時間: 3-3-2007 15:02
game名:六王子
常用職業:愛/拉
自我介紹:人品唔錯,得閒同我升lv
作者: 紫月星雨    時間: 3-3-2007 17:16
game名:紫月星雨
常用職業:愛,魔
自我介紹:最近破萊中
             成日同fd玩vs
作者: 囧遊戲人間囧    時間: 3-3-2007 17:22
game名:遊戲人間
常用職業:愛(大劍)
自我介紹:最近時運低,唔多想打住
作者: danny831    時間: 3-3-2007 20:59

game名:翼wInG`天l瞳
常用職業:利樂
自我介紹:嫩b一名
作者: ╳+..吻★﹢    時間: 3-3-2007 21:14
作者: littletrevor    時間: 4-3-2007 11:05
game名:littletrevor
常用職業:劍,巨劍
自我介紹:同我1齊玩la~
                         1齊 p下,逗彩波都好ga,(就到我生日,送d彩波都好ar,XD)(有d 串- -)
作者: BENBENYIKYIK    時間: 4-3-2007 19:48
作者: kenken1212    時間: 5-3-2007 02:25
自己也逆 一下先 nda 加分哦^^
game名:♑藍薔薇〆Siu金龍☎
常用職業:愛 魔 拉
自我介紹:升lv 好彩有外掛佬幫升左幾lv kaka
宣傳下先 我地團收人
♑藍薔薇〆 重新收人 40lv上 有品勁人 如想加入 請密會長
作者: fishball520    時間: 5-3-2007 19:49
game名:魚蛋
常用職業:愛
自我介紹:我ma ma地勁炸=.=
             要加油呀!<
作者: monmon    時間: 5-3-2007 20:16
game名:♂天天戀﹏
常用職業:弓手之外,人人都用^_^
自我介紹:你見到我可以say 個 hi^_^
作者: aesoph51238    時間: 5-3-2007 21:08
game名:奪命蘿蔔糕
常用職業:愛&拉
自我介紹:
              5字講晒:"令仔又有品"
                                        (迷:最重要係面皮夠厚!)
作者: 柒〤森﹏]]*    時間: 6-3-2007 22:44
game名:傻森(個名頭果到有個十字架符號T^T唔記得左點打””)
常用職業:劍多=﹏=""只因小弟不是太識用""
自我介紹:本人玩左三少唔係好耐....]]"但係想識多d fd""
              有興趣的話add我msn啦=﹏=""誠招女玩家fd""
        msn:sum910925@otmail.com
作者: 移花接玉    時間: 7-3-2007 01:05
作者: 吹簫王子    時間: 7-3-2007 08:49
game名:傻仔軒
常用職業:拉
自我介紹:好似有兩個禮拜冇玩,廢左,不過愛上了拉拉,+左火9=V=,同埋學更玩拉3.....
作者: 叛逆K孤星    時間: 7-3-2007 09:23
game名:叛逆Κ孤星

常用職業: 愛☆拉[小愛廢佐好多]
自我介紹: 少玩VS了 .小愛廢佐好多... 努力練拉3中...請多多指教 ...得閑搵我玩呀
:lol
作者: chy2003    時間: 7-3-2007 17:38
game名:k逆o
常用職業:愛 拉
自我介紹:  玩到悶,成日玩p   ,,多數玩到過下引就停    so 好少玩任
作者: laichito    時間: 7-3-2007 20:14
game名:963852741
常用職業:劍,拉
自我介紹:想同人玩1p1
作者: oph    時間: 8-3-2007 15:35
game名:小俠士
常用職業:輪住用
自我介紹:被遺忘的客串人
作者: 巴布vs超力    時間: 8-3-2007 15:53
game名:巴布vs超力
常用職業:愛拉~.~
自我介紹:小弟以技術為重點
              lv裝備為其次
              最重要係玩得開心~嬴輸不重要
作者: 30264300    時間: 8-3-2007 22:59
game名:菲沙
常用:劍魔
我人品平平,我只會同人品好啲人玩
作者: CHIN﹏    時間: 8-3-2007 23:07
GaMe名:俺ソ名前ゾ展
常用職業: 愛→樂→拉→萊→莓
自我介紹: 蝦米?!要自我介紹...不懂(踢飛)
ps.小弟1星期只有2,3天會onlineGC 找我慢等吧=]
作者: smsms123456    時間: 9-3-2007 07:03
game名: M智
常用職業:劍
自我介紹:得閒p場,打森林場,練技術
作者: 閻羅王↗子孫㊣    時間: 10-3-2007 19:41
game名:混混
常用職業:魔師
自我介紹:因新玩,什麼也是0
有興趣同我打入game搵我=]
作者: 13313313333    時間: 10-3-2007 20:26
本帖最近評分記錄
kenken1212 2007-3-10 19:50 積分 -1 加多了
kenken1212 2007-3-10 19:49 積分 +3

↑-1 加多了=.=笑屎我

終於要公開我的身份了=_="↓自己看吧...

game名:獅MichaeL子
常用職業:小樂→小愛→小拉→小莓→小萊
自我介紹:
              努力搵彩波升鍊中...

作者: 24627697    時間: 11-3-2007 20:17
game名 月影舞
愛29 拉28 魔14 弓10==
升唔到暗8...
作者: MP4-100號    時間: 11-3-2007 21:51
game名:版主好onno8+1^.<
常用職業:無
自我介紹:新開ac一個 請加分~.~
作者: MP4-100號    時間: 12-3-2007 20:26
OK>,^我再發
作者: 柴狼入室    時間: 14-3-2007 23:18
game名:destroy
常用職業:全部都用
自我介紹:我好廢 多多指教指教 :handshake

[ 本帖最後由  於 2007-3-15 23:07 編輯 ]
作者: monmon    時間: 15-3-2007 19:36
game名:^^銀鋃^^
常用職業:新ac,現家唔玩啦>_<
自我介紹:我唔玩呢個ac,所以你唔洗找我啦^_^
作者: 夢    時間: 15-3-2007 19:40
game名:白色情人
常用職業:少用弓和法 其他都有用
自我介紹:宜家少左ON 不過多D加我做好友XD
作者: samson003001    時間: 16-3-2007 19:34
game名:samson003001
常用職業:愛/魔
自我介紹k咁啦唔算太差,得閒同我升lv
作者: ﹏叛逆雪♀    時間: 17-3-2007 16:04
遊戲中的名字:叛逆さまの雪
經常用的角色:小愛唷=]"
自我介紹:呵呵=]得閒搵禾傾下計=]

作者: 999to999    時間: 17-3-2007 19:33
game名:青蛙小俠
常用職業:小愛(三轉)
自我介紹:我玩台灣GC,得閒找我!!!
作者: -涷奶茶-    時間: 17-3-2007 21:57
自我介紹: 令仔 有型 聰明
作者: 寂寞的人    時間: 17-3-2007 22:30
game名:馭風
作者: vovoboy    時間: 19-3-2007 13:56
game名:赤火月
自我介紹:日日比人講lag人、月經等等,love能拉一技掃人落街@ @:lol :lol
作者: 仲少    時間: 22-3-2007 17:18
game名:【春華】
常用職業:pk用劍拉,打任用魔
自我介紹:生意人一個,已經賺左總值百幾蚊HKD既野
作者: Ar翟.//]    時間: 22-3-2007 17:32
名-0-,,,0星仔0o

等級,,小愛45.弓30,魔42 拉56 萊35

常用: 小愛/拉

自我介紹:無奈人,,,得閒搵我玩
作者: 機械狗仔    時間: 22-3-2007 17:42
我叫機械狗仔(依嫁改左名做LoSTx機狗)
lv:劍54(好低..唔夠外掛黎)
   弓36(好少用)
   魔32(唔錯._.)
   拉36(間中玩下)
   萊28(用得唔錯嫁我>v<)
常用職業:劍同拉@_@
自我介紹:無...得閒搵我玩下啦∼我好熱情架>v<
     仲有搵人請教飄移心得@﹏@

[ 本帖最後由  於 2007-3-22 17:47 編輯 ]
作者: 疾風•殺    時間: 22-3-2007 19:02
game名:疾風ex
常用職業:愛 , 拉
自我介紹:冇咩好介紹,up拉中...
作者: ddqqd    時間: 22-3-2007 19:53
大家都好廢
在下ddqqd
劍70lv弓69lv魔66lv,拉71lv恩50lv:lol
作者: 幻霧燊    時間: 22-3-2007 22:48
game名:原名幻霧燊,,現己為 12星之一 金牛座
常用職業:個個唔勁,所以個個係甘練
自我介紹:常玩山場....本人經常比人話冇品... -v-
作者: rockmanzo    時間: 23-3-2007 09:30
game名:滅刃云
常用職業:咩都用-_-
自我介紹:得閒見到我一同打pkXDDD廢人黎嫁我,仲日日炒鏈~_~
作者: happy199312    時間: 23-3-2007 14:05
作者: nangnang666    時間: 23-3-2007 14:24
game名:炎奔
常用職業:劍,拉,弓(d人禁弓禁到乜咁)
自我介紹:個幾月冇玩,好想狂升lv
作者: Ar Mo    時間: 23-3-2007 20:41
game名:Ar Mo
自我介紹:靚女呀
     男士門
      來吧
作者: wong3344    時間: 24-3-2007 12:50
game名:♑藍薔薇〆Siu感 (臭感a_a)
常用職業:愛利西思@@
自我介紹:a_a.....金龍去唔去bbq
作者: 乂小軒乂    時間: 24-3-2007 13:05
名:卍小軒卍
最常用:小愛
自我介紹:有時間搵我打返埸吧 隨時打得
作者: saki    時間: 24-3-2007 13:39
game名:希man
自我介紹:日日都up lv
作者: ζ﹍SIU明☆~    時間: 24-3-2007 14:39
GAME名:✩滅凌メ恨ゑ゙
常用角色:小樂
自我介紹: HI.....I"M 淚月...得閒 一齊玩 ._.
作者: 水藍色火焰    時間: 26-3-2007 21:07
GAME名:ryancmc (如果有錢我就會改名嫁喇~)
常用角色:其實冇,為做任 不過無聊會玩愛p多
自我介紹:鐘意識網友...特別女仔XD...鐘意打字同人講野多過打p打怪
咩時候都會打字(打p都照打,成日咁死~)
打任發狂咁自言自語
當然係打D無聊野

[ 本帖最後由  於 2007-3-26 21:11 編輯 ]
作者: 幻月殘影    時間: 1-4-2007 10:04
作者: 星雪風鈴    時間: 2-4-2007 15:28
game名:利可來﹏藍
常用職業:劍&拉
自我介紹:呆等敵人或好友的一個衰人= =
作者: jasonsjps    時間: 2-4-2007 16:01
game名:痴男怨女
自我介紹:我玩左gc 有1year 好中意打vs 不過...係lose==
作者: Qegg132    時間: 4-4-2007 03:36
game名:鏡
自我介紹:廢人一個,搵人指點我點玩劍呀
作者: kenken1212    時間: 5-4-2007 00:14
以上全部已加
作者: desmond9999    時間: 5-4-2007 14:02
Game name:desmond999
LV:劍30 弓23 魔30 拉18  no萊
常用職業:拉&弓
自我介紹:I am desmond.....Now I am in China.now I can't play GC=(  I want to change jobb now..
作者: 聖影豐    時間: 8-4-2007 03:31
game名:回億之風
自我介紹:同我1齊玩la~
作者: RXR    時間: 8-4-2007 10:25

game名:RXR
常用職業:魔,拉
自我介紹:我唔係好勁..希望大家帶我升la
作者: 小Chris    時間: 8-4-2007 17:43
game名:乂古里加乂(註:就改,改後再通知)
常用職業:小拉and小愛

自我介紹:我好廢,想有人同我一起升呢!

作者: billy99    時間: 8-4-2007 19:21
game名:8783
常用職業:魔,拉
自我介紹:希望大家同我PK LA
作者: 呀釗    時間: 9-4-2007 19:23
game名:呀釗
常用職業:劍士,悍衛者
自我介紹:本人多在鬥一場 ~ 我既GC密碼好易,好多人就可以爆左(有心機的話...)現在極有可能比駭客入侵左我既A/C!!(4月9日7:00已成功更改密碼!!)所以大家~唔好再冤枉我用外掛!!
因為我問心無愧!!就算你地POST左我既角色上網~我都絕對唔會承認!!希望大家諗清楚!!睇清楚!!
作者: ricky5312    時間: 9-4-2007 20:32
標題: 介紹我既game資料
我game個名係:  魔鬼天王

人物等級:劍32lv , 魔20lv , 弓:20lv , 拉:25lv , 萊:13lv

常用職業:愛,拉,萊

自我介紹:
             我玩左三小俠一年到啦,,不過唔知點解我咁低lv,,我想啲勁既人可以幫一幫我lv,,thx!!!
作者: 怒剎    時間: 10-4-2007 05:17
作者: okt11078    時間: 10-4-2007 14:22
game名:Oo~可樂糖~oO
常用職業:劍 , 魔
自我介紹:我全部都好屎 ,請多多指教

作者: john456    時間: 10-4-2007 16:37
game名:金者

常用職業:拉 劍
自我介紹:拉思空姦幾好 !E+升萊!打彩球和對戰找我
作者: 布布布    時間: 11-4-2007 16:34
game名:死神布
常用職業:啦C
自我介紹:無$用3轉職,得2轉>.<
好想玩3轉呀!!!!!!!!!!
作者: 40471572    時間: 13-4-2007 08:20
game名:cwc
常用職業:劍,拉,萊(e家玩萊多dd,太好玩lu)
自我介紹:條火鍊合極都唔到8,真係谷鬼氣
作者: rakim    時間: 13-4-2007 09:54
game名:憐影
常用職業:劍士
自我介紹:得閒搵我升lv啦- -
msn:kawai7410@hotmail.com
作者: johnny135c    時間: 13-4-2007 12:23
game名:文仔^^
常用職業:劍士
自我介紹:劍努力升上銅花中,萊2好恐怖啊><
作者: yahjj    時間: 13-4-2007 17:12
game名:心乂碎
自我介紹:終於有得轉4轉既都轉哂啦

2008年1月17日更新

作者: aidan108    時間: 14-4-2007 06:29
game名:亞當(你明的)
自我介紹:可以call我亞當l><又可以call我麥精
作者: aidan108    時間: 14-4-2007 06:45
無錯,我係藍玫瑰(日日俾人哈..)
(我的dog可愛嗎?)
作者: gearzero    時間: 18-4-2007 20:52
作者: +__+    時間: 24-4-2007 19:18
game名:超戰士
常用:小愛
介紹:多d同我玩:handshake
作者: louis12    時間: 29-4-2007 10:16
game名:TKZTTT
自我介紹:技術好好 限對35內

呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分
作者: Step123    時間: 30-4-2007 13:17
name:0ostepo0
角色:小樂2,恩2
5記得來+fun
作者: SAU仔    時間: 1-5-2007 14:20
作者: Ray哥    時間: 8-5-2007 20:22
game名:Ray哥
常用職業:愛(1,2) 魔(1) 拉(2) 萊(2)
自我介紹: 咩都會玩下....
                     平時同fd 0o星仔o0 姐隊打vs....
              自己一同就一時vs一時任務(廢話@@)
                      得閒同我做fd打vs...
出現地點:無限制vs ser1 同 ser1(唔會係其他ser出現)
作者: bandit    時間: 12-5-2007 00:32
game名:夢非凡
常用職業:愛1,拉2,萊1
自我介紹:愛上萊一.山場隻揪不禁

作者: kinXD    時間: 12-5-2007 20:41
game名:hihihenry
常用職業:魔,樂
自我介紹:我好廢..........
                     大家讓下我plx!!!!!
                              好想變得勁d   >3<
作者: 乂桃乂    時間: 13-5-2007 21:20
game名:幸運一YWH
自我介紹:想同我一起升LV既,無住歡迎>''<
作者: ady2345    時間: 14-5-2007 16:05
game名: 阿day
常用職業:小莓
自我介紹:最愛看 & 畫 動漫=v=

作者: 令仔文〞    時間: 15-5-2007 19:47
game名:令仔文
常用職業:小愛
自我介紹:大家好,我係新仔,win%得66%,請大家多多關照;P
作者: 吉奧    時間: 15-5-2007 20:03
作者: 紫籬    時間: 15-5-2007 23:28
GAME名:水銀燈
勝率:0%
自我介紹:鐘意家中的燈xppp'']]*
作者: marco3232    時間: 23-5-2007 20:36
game名:銀羽天使
自我介紹:劍好好玩..buy新手一個..多多指教~~^^:lol
作者: mike峰    時間: 29-5-2007 19:37
game名k仔仔1029
自我介紹:想同我一起升LV既,無住歡迎>''<buy,新手too.
我有品
作者: 喪•風豬靈    時間: 10-6-2007 12:43
作者: koko417    時間: 10-6-2007 18:55
game名:popo1994
自我介紹:最近時運低,唔多想打住==
作者: 八雲仔    時間: 11-6-2007 18:20
game名:風魔佐助
常用職業:愛/拉
自我介紹:我會和大家一起努力升lv,如果要轉職,你們來找我,樂意奉陪.
想+好友也沒問題

找我的時間
星期一至五:4:30p.m-10:00p.m (考試)大約一點

星期六,日 and放假:7:25a.m-10:00a.m 

10:45a.m-11:00p.m

歡迎來找我
作者: 魚翅.壽司    時間: 12-6-2007 20:45
game名:海洋之神
常用職業:拉思(二轉)
自我介紹:好悶呀~得閒p番場@@

作者: ︵我愛羅•    時間: 14-6-2007 19:48
game名:馬公子
常用職業:劍(巨劍)魔(巨缸)
自我介紹:而家我主要都係儲彩球同拿緊恩
作者: lion    時間: 27-6-2007 09:19
作者: 立哥    時間: 27-6-2007 12:07
game名:wongholap
常用職業:愛,拉,萊
自我介紹:無玩好久,重出江湖,請多多指教>w<
作者: ≧呠呠﹏車≦    時間: 28-6-2007 15:32
game:殺死自己全家
自我介紹:新手一個,不信同我P場,我是一個劍屈魔的高手
什麼場主都可以靈活運用場主的特點,和打法
花名:膠殺,殺你全家^^xd
作者: 命運協奏曲    時間: 1-7-2007 13:08
game名:命運協奏曲
常用職業:愛拉
自我介紹:經常打vs...冇野好講
             鍾情gc

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.micro-dsp.comcncontsctwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2