打印 上一主題 下一主題
收起左側

【新】Grand Chase 報到及自我介紹區(加分項目)

我叫sIu零
劍40lv銅花49%
弓38lv銀盾52%
魔33lv銅盾48%
拉45lv銀花55%
萊35lv金盾50幾%
羅34lv銅盾72%
利16lv銀骨75%
自我介紹:我玩左gc2years,不過都係好廢廢...我只係中意玩vs- -
常用:我個個都有用≧▽≦

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
forte + 2 vs..我好少玩

查看全部評分

回復 支持 反對

以上合規格都加好分@@
回復 支持 反對

game名:神劍一祺
常用職業:小魔A_A
自我介紹:玩山埸唔camp比你用拉4如果1p1連win我2埸認你勁~_~

金盾80%而已~_~我玩小魔都有2年多了(魔3)只玩了2個月而已但係我只會玩魔3= ="

評分

forte + 2 我唔同魔玩Orz

查看全部評分

回復 支持 反對

game名:紫月!
常用職業:拉思
自我介紹:你好 ! 歡迎做我的fd呢.

評分

forte + 2 加油升lv丫@@~

查看全部評分

回復 支持 反對

合規格ge都加好分-.-
回復 支持 反對

game名:天殺
自我介紹:升緊魔,想升到30lv轉四轉
回復 支持 反對

名名:  孤影谷.x敠
lv: 愛,莓都35  拉33  弓29~ 萊得27... 羅仔15^^  無莉女~
常用: 弓仔~不過成日比人禁-3-
自我介紹:  一開vs場就會撞到高手...成日比人串
               無一個人過35%係我既特徵黎^^

評分

池內乂樂 + 2 努力加油嚕~

查看全部評分

回復 支持 反對

game名:Eric=]Orz=]
常用職業:羅.拉
自我介紹:你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好你好
回復 支持 反對

game名:小楓葉
常用職業:全部都常用= =
自我介紹:大家好,請大家多多關照!!

評分

池內乂樂 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

game名:蒼ソ瞳乂
常用職業:莉1
自我介紹:<-- 暑假變態通頂ing,,
努力練習無限跳 囧'
回復 支持 反對