打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 點解咁多人都揀天族??魔族究竟有咩唔好?

關閉 [複製鏈接]
天似返個地球人掛-_-///
回復 支持 反對

天族d eq真係型過魔 好多好多好多..................
回復 支持 反對

天好似令D @@
回復 支持 反對

下?
       邊個話魔族d場景都係暗...魔族10lv之後既城都好靚..."
                仲有...乜魔族都係黑色咩?
                   我見過有人好白a___a"
        本人支持魔族!!!!
                       魔族工會個披風都有性格過人a_____a"  加上勁多精英怪..."
回復 支持 反對

魔族正d d翅膀都令好多
回復 支持 反對

天族d男仔裝真係成個女人咁....
         http://wangyou.pcgames.com.cn/zhuanti/aion/taozhuang/tianzu/22.html
                   有埋網
回復 支持 反對

下?
       邊個話魔族d場景都係暗...魔族10lv之後既城都好靚..."
                仲有...乜魔族都係黑色咩?
                   我見過有人好白a___a"
        本人支持魔族!!!!
                       魔族工會 ...
♀柒愛♀ 發表於 8-6-2009 21:37

係 @@"?
我個人物都調到最白 , 不過唔知係咪場景關係硬係覺得個人藍藍灰灰咁 = ="
等轉生之後去睇下高級地圖先 @@"
而家努力 "等待" 升級中 =.="

PS:點解個伺服器好似容量咁細咁 Ge ....
回復 支持 反對

我想選魔族  聽講d副本比天族多2個
但覺得天族令仔d-.-
回復 支持 反對

我個人鍾意魔族- -
唔錯喎0_0
回復 支持 反對

魔族有性格"
       天族十足十似18細紀歐洲衣服特色"
            魔族雖然場景好似唔係幾靚...
       但係...25之後好多場景都暗啦...天族魔族冇分別...都係深淵升lv..殺人...

個人中意魔族...  有性格xD
回復 支持 反對